AGUATEQUE A L'HORT i que bonic va ser...

Hola de nou a tothortera!

Per fi ja tenim les fotos de la passada festeta a l'hort, i quins bons moments... i que bonic va ser...
Feia goig de veure : la gent passegant per l'hort, els nens olorant amb desfici les aromátiques, els hortolans regalant llavors i enciams i plantes a tort i a dret... Quines ganes de compartir teniem!
El dia va començar amb un taller de construcció de forns solars. Mentrestant, a l'hort, una cuina parabólica recollia rajos de sol. Tot i que no va fer gaire bon temps, vam poder cuinar un bon wok de verduretes. Sort del Juan, pare de la cuina solar a Catalunya, que justament ens va venir a fer una visita el dia de la festa...
A partir de les 12h van començar a arribar els veïns. Quin moviment de gent mirant i tocant! Feiem visites guiades per l'hort fetes pels mateixos hortelans. Després varem tenir el taller de conserves a càrrec de la cooperativa Pixapins, un éxit! Humil, però un exit!

Estem molt agraïts a la Tahïs de l'Aula Ambiental de Sagrada Familia i a la cooperativa dels Pixapins, sense vosaltres no hagués estat el mateix. Moltes grácies pel vostre suport i col·laboració!

Realment l'hort lluia com un menat de flors, i això s'ha d'agraïr a tots els horteres que ens han ajudat a aconseguir-ho. Després d'un any, l'hort a millorat considerablement les sebes terres, te més diversitat i un munt de persones insectes i animalons el disfruten com el que és: un racò de cel.

           moltes gracies a tots 
per a fer possible aquest troçet de cel a la ciutat!!!



1 comentari: