QUI SÓMHORTPIENC és el BLOG OFICIAL DE L'HORT FORT PIENC, el projecte d'un grup de persones, entitats i col·lectius dels barris Fort Pienc i Sagrada Família, interessades en la creació d’un hort comunitari, autogestionat pels veïns i veïnes, amb el suport de les entitats que vulguin col·laborar en el Projecte.
Ens hem unit perquè compartim la necessitat de disposar de més zones verdes a la nostra zona i perquè no ens agrada veure solars abandonats, dels quals ningú no en fa cap ús. Volem donar un sentit a la seva existència i que aquest vagi encaminat a donar el màxim de profit als ciutadans més propers i a la ciutat en general.

La creació i gaudi d’un hort comunitari du associats múltiples beneficis de caràcter social i mediambiental. A més de suposar en sí una clara inserció de la naturalesa a la ciutat, l’hort ens dóna l’oportunitat de créixer conjuntament en altres aspectes lligats al desenvolupament sostenible de la nostra societat. 
L’hort com el volem, obert al barri, proporcionaria als veïns i veïnes un recurs ideal per a la realització d’activitats relacionades amb la cultura hortícola ecològica i l’activitat sostenible. En aquest aspecte, proposem fer de l’hort comunitari un espai central d’integració ciutadana, al voltant del qual i a raó d’aquest, s’organitzin activitats diverses relacionades amb la cultura hortícola en particular i l’activitat sostenible en general.

T'agradaria venir a l'hort?
  • s'ubscriute al blog per mail. Rebràs les nostres noticies i la info de totes les nostres activitats (com??aquí d'alt a la dreta escriu el teu mail dins de follow us by email)
  • Escriu-nos un mail:  hortfortpienc@gmail.com Et posarem al corrent de quin és l'horari en que obrim les portes i ens hi vens a veure. T'esperem!