HORT FORT PIENC INFORMA (agenda d'activtats)



¿Voleu mengar verdura fresca i ecològica per un preu just? Feu una cooperativa! Com??!!
El col·lectiu de Tota Cuca Viu ens convida a participar del naixement d'una nova cooperativa, si t'interressa t'apuntes. Si vols una coope on vius tu, aprén a fer-ne una!
A més, al nostre barri hi ha el grup de consum Pixapins (http://gcpixapins.blogspot.com/), una mica més amunt hi ha I un rave! (http://iunrave.wordpress.com/) i El Guaret (http://elguaret.wordpress.com/), al centre cívic Parc-Sandaru (entre el parc de la Ciutadella i el de l'estació del Nord) hi ha el grup Pam a Pam (contacteu amb l'Aniol: aniolcomanfanals@hotmail.com) o fins i tot al Casc Antic, la Xarxa de Consum Solidari (xarxaconsum.net).

Ja no teniu excusa per no comprar fruita i verdura ecològica i de temporada!!

Hola!

Us convidem el proper diumenge 18 de desembre a les 15 h  al Taller l'Espiral d'Aromàtiques a l'hort del Xino.

És una de les descubertes de la permacultura per combinar estètica, harmonia i respecte als ritmes de les plantes. L'espiral que farem té la funció de combiar plantes aromàtiques i medicinals que no tenen les mateixes necessitats de lluminositat, aigua i orientació. El fet de construir un espiral en 3D permet regular les necessitats de les plantes perquè s'acomodin juntes. En el centre, al nivell més alt, es col·loquen les plantes que necessiten més ol amb una terra més àrida, jugant també amb la orientació per col·locar les plantes que necessiten més ombres, més aigua...
Ara us queda estudiar una mica les necessitats de cada planta aromàtica i medicinal de l'hort.. perquè en el moment de col·locar-les estiguem totes d'acord!

Fins diumenge!

---


Hola!

Os invitamos el próximo domingo 18 de diciembre  a las 15h al Taller la Espiral de Aromaticas en el huerto del Xino.

Es una de las descubierta de la permacultura para combinar estética, armonía y respecto de los ritmos de las plantas. La espiral que se realizará tiene la función de juntar plantas aromáticas y medicinales que no tienen las misma necesidades de luminosidad, de agua y de orientación. El hecho de construir la espiral en 3D permite regular las necesidades de las plantas para que se acomodan juntas: En el centro, el nivel mas alto, se colocan las plantas que necesitan más sol con una tierra más árida, jugamos también con la orientación para colocar las plantas que necesitan más, sombras más agua...
Ahora os queda estudiar un poquito las necesidades de cada plantas aromáticas y medicinal del huerto... para que al momento de colocarlas estemos todas en acuerdo. 


Hasta el domingo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada