L'HORT ES COMUNICA, aquest cop amb l'Ajuntament!

Ajuntem-nos i parlem! 
Si senyor, diumenge 5 de febrer amb una mitja de 5º graus de temperatura al Barcelonés, horteres i "membres de l'ajuntament" van fer del dialeg un mèrit!
Amb un fred que pela, però amb una voluntad de ferro, l'hort va acollir la visita del tècnic de l'Ajuntament de Fort Pienc i dels consellers de mediambient i mobilitat del districte de l'Eixample i Fort Pienc.





És  el moment de que l'hort digui, sóm aquí! La caseta Groga de Fort Pienc està aturada mentre es decideix que fer-ne i, mentrestant, els veïns i veïnes del barri treballem per no perdre un dels pocs equipaments públics de Fort Pienc. Els horteres hem actuat fent acte de presència a l'assamblea del barri per oferir el nostre suport com a espai útil i cooperatiu en actiu.
Tot i que sóm conscients del nostre estat d'"ocupació tolerada", també sabem que la nostra és una alternativa ideal per a l'aprofitament dels espais en desús del nostre barri.
Doncs sembla que no ho estem fent tan malament! Varem ser molt ben acollits a l'assamblea tot i la rusticitat dels nostres modals assamblearis (sóm una mica inexperts en protocol...) i varem despertar l'interès dels organismes que comparteixen barri amb nosaltres.
Això ens ha portat a la trobada amb aquests membres de l'Ajuntament de Barcelona. Disposats a pasar fred el diumenge per venir a parlar... coneixe'ns... i qui sap, treballar plegats perquè l'Hort Fort Pienc continui la seva tasca repobladora d'idees verdes ;)

1 comentari: