TALLER DE PLANTES MEDICINALS

Ja tenim a punt el proper taller del L'Hort Fort Pienc!!
El pròxim divendres dia 20 de maig, taller de PLANTES MEDICINALS a l'hort. Coneixerem varietats bàsiques de planta medicinal, aromàtica o comestible per introduïr a l'hort. En quina manera aquestes plantes ens donen un cop de mà per a protegir l'hort de malaties o parasits i a més a més ens fan un servei com a aliment o remei contra algunes afeccions de la nostre salut.

Ja tenim a punt un munt de plantes per què les poguem veure i situar en directe. a través d'aquest taller iniciarem un proces de producció de planta medicianl al nostre hort.
Com ja sabeu la regulació de l'ús de plantes medicinals està sent regulat en aquests moments a nivell Europeu, a través d'una llei que treurà del mig a la majoria de mitjans i petits proveïdors de planta. L'herboristeria tal i com la coneixem té els dies comptats si aquesta llei segueix endevant. Pels que no esteu al corrent podeu informar-vos aquí:


L'unica via viva i innegable, és la que sempre ha mantingut viu l'ús de remeis casolans amb plantes medicinals, la transmisió oral de coneixement i d'experiència. A través de tallers com aquest el coneixement i cultiu de plantes remeieres es pot popularitzar i de nou.
A qui li fa falta comprar farigola regulada per una super-empresa si sap on l'ha pot collir salvatge o la cultiva al seu propi balcò?

Bé, us esperem el divendres a les 18h per fer un taller que ens encisi amb els seus perfums. Recordeu que el taller és totalment gratuït!!!

Aquí podeu descarregar el dossier amb les fitxes de les plantes que treballarem a l'hort:



1 comentari:

  1. Com sempre, m'ho perdré, per que estaré treballant, snif. Que us ho passeu mlt bé!

    ResponElimina